Bezkontaktní mytí aut pěnou – Metaflux Wash & Protect 75-88

Profesionální prostředek pro čištění a konzervaci karoserií osobních  a nákladních vozidel.

Oblast použití:
Ruční mytí a bezkontaktní strojové mytí osobních a nákladních automobilů spojené se současnou konzervací lakovaných  povrchů.
Způsob použití:
Wash & Protect je určený pro bezkontakní i kontaktní mytí osobních a nákladních automobilů. Pro ruční mytí doporučujeme přibližně dávku 100 ml na 10 litrů vody. Přípravek doporučujeme nanášet mycí houbou nebo s pomocí zpěňovacích nástavců (hobby/profi) a vysokotlakých čisticích strojů. Vozidlo umyjte  a důkladně opláchněte čistou vodou. Při použití v mycí lince  doporučujeme použít koncentrát a nastavit linku dle výrobce na spotřebu cca. 30 ml pro jedno vozidlo. Nedoporučujeme aplikovat na horké laky a plochy vystavené přímému slunečnímu záření.
Vlastnosti výrobku:
Wash & Protect je šampon s voskem pro bezkontaktní strojové mytí povrchů osobních a nákladních automobilů, vhodný  i pro ruční mytí. Technologie 2v1 urychluje a zkvalitňuje proces čištění a konzervace, neboť obsluha provádí obě operace (mytí, voskování) najednou. Šampon formou aktivní pěny  zajišťuje dokonalé bezkontaktní umytí v kombinaci s kvalitními vysokotlakými čističi. Parafínové částice nanotechnologicky ochraňují a konzervují umyté lakované povrchy, zvýrazňují barvu vozu a prohlubují hloubkový lesk.
• Produkt vyrobený technologií 2v1 • Vhodný pro ruční i strojní mytí vozů •  Spolehlivě odstraňuje nečistoty, mastnotu, pylové částiceprach a zbytky hmyzu • Nepoškozuje plastové, chromované, hliníkové a gumové      komponenty vozidel •  Ochrannou voskovou mikrovrstvou uzavírá povrch laku  a výrazně tak zpomaluje opětovné ukládán prachu a nečistot na povrchu automobilů • Bez obsahu alkalických hydroxidů

Bezkontaktní mytí aut pěnou – Metaflux Wash & Protect 75-88
http://youtu.be/kzvKVJtndC0

Tagy:

TECHNO-SERVICE CZ

Vítejte na stránkách společnosti TECHNO-SERVICE CZ, a.s. Společnost TECHNO-SERVICE CZ, a.s. je výhradním distributorem produktů značek Metaflux a Porta na území České republiky, byla založena v roce 2009 a sídlo společnosti je v Příbrami.